casos d'èxit
estalvi energètic

Multinacional
espanyola

Multinacional espanyola

Realitzem el suport per a la gestió energètica de més de 1120 punts de subministraments multisectorials (generació, indústria, logística, etc.), realitzant la interlocució amb companyies (comercialitzadores i distribuïdores), validació de factures, detecció d'errors/anomalies i optimització dels centres de consum.

Resultat

Estalvi energètic del 15% en 3 anys
Reducció de les emissions de CO2

Xarxa de tendes a Europa

Xarxa de tendes retail

Estructurant tot l'inventari físic i energètic del conjunt de tendes a Europa i realitzant les telelectures de totes elles, s'han elaborat informes de seguiment i recomanacions per a l'eficiència energètica.

Resultat

235 tendes a 11 països europeus
Estalvi energètic del 17% en 1 any

Cadena
Hotelera

Cadena Hotelera

Amb l'eina de gemweb s'ha realitzat amb èxit la comptabilitat energètica, gestió d'inventari, validació de factures, optimització dels punts de subministrament, detecció d'errors/anomalies i contractació energètica.

Resultat

Estalvi energètic 32%
Estalvi generat per facturació 20%
Reducció d'emissions de CO2

A. Pública
C.C. Vallès Oriental

Administarció pública Vallès Oriental

Es gestiona la comptabilitat de més de 537 punts de subministrament d'energia de diferents ajuntaments. La nostra eina està destinada a la gestió del servei públic ofert pel Servei Comarcal per a minimitzar, controlar i reduir les factures energètiques.

Resultat

Eina de suport per al Servei Comarcal d'Eficiència Energètica
Estalvi energètic 12,5%

A. Pública
C.C. Ripollès

Administarció pública Ripollès

L'eina municipal ENEGEST, que incorpora el motor de càlcul de gemweb, opera amb més de 1000 punts de gestió energètica municipal i permet l'estalvi en la despesa energètica i la construcció de polítiques i models de gestió eficients i sostenibles.

Resultat

Eina de suport per al projecte ENFOCC
Estalvi energètic 15%
Diferents accions de conscienciació sostenible i de gestió eficient dels recursos

A. Pública
Aj. Reus

Administarció pública Reus

A part de realitzar la comptabilitat energètica, telelectura i telegestió de l'enllumenat públic, s'ha posat en funcionament els serveis de pobresa energètica des de l'Ajuntament.

Resultat

Estalvi energètic 13%
Eina per a la lluita contra la pobresa energètica de més de 200 famílies

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información