serveis gratuïts per a la pobresa energètica

L’esperit i la filosofia de gemweb és el d’un model energètic sostenible, a l’abast de tothom, que creu en les persones que fan millor el seu entorn més proper, fent cadascú la seva petita aportació per a un món més sostenible.

Anàlisi
de consum
energètic

Fruit d’aquest esperit social, gemweb treballa per combatre la pobresa energètica a través de la seva comunitat. En aquest sentit, gemweb es posa a disposició de les administracions per a analitzar i estudiar els contractes i consums energètics de les llars afectades. Mitjançant aquesta avaluació es podrà saber en tot moment si el que tenen contractat compleix les seves necessitats de demanda energètica, o per contra, estan pagant més del que realment necessiten; a banda de poder esbrinar altres possibles errors o, inclús, mal-funcionaments o ineficiències d'equips que consumeixen de més.

Amb aquesta acció, a més a més, es pot optimitzar la demanda energètica, reduir els gasos d’efecte hivernacle associats a la producció d’aquesta energia i els costs mediambientals que suposen per a tots.

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información